9.jpg
A dermarollerrel végzett kezelések következtében úgynevezett kollagén indukció jön létre a kötőszövetben.
A dermaroller felületét több száz nagyon vékony aranyozott microtűcskék alkotják. Ezzel a speciális hengerrel végzett kezelés során úgynevezett mikro sebeket ejtünk a bőrön mely sebek immunválaszt követelnek a bőrtől, és beindítják a szervezet öngyógyító folyamatait.
A kb. 8 – 16 héten keresztül folytatott kezelési eljárásnak köszönhetően, megnövekedett mennyiségű új, hidratált kollagén termelődik, a kollagén állomány újraépül, nő a kollagén háló rugalmassága, a kötőszövet vastagsága, rugalmassága, tömörsége. Eredménye, hogy a ráncok simulnak, a tág pórusok összeszűkülnek, a bőr felülete egyenletesen feszessé válik.
IMG_38955.JPG
Az új géppel végezhető eljárás hatására könnyen megnyílnak az aquagén csatornák (AQP), kielégítő tápanyagellátást biztosítva a bőrnek, így a bőrproblémák széles skálájára kezelési alternatívát tud nyújtani. Egy különleges, és egyben egyedi megoldással könnyíti meg a kozmetikusok dolgát: mezoinjektoros szérum adagolófej segítségével egyenletesen adagolva kerül a hatóanyag kívánt mennyisége a bőrfelületre, nem vész kárba egy csepp sem. Beépíthető kényeztető kezelésekbe vagy használható egyedülálló kúraként.
További információ: facebook.com/KlappCosmeticsMagyarorszag
IMG_17692.jpg
logo.jpg
Balázs Marianna
mester kozmetikus
smink mester
test formázó

1054 Budapest
Garibaldi utca 4.
Telefon: +36 30 / 942-2221
Elérhetőség
uj_map_kis.jpg
1054 Budapest, Garibaldi utca 4.
Telefon: +36 1 269-3117
E-mail: mariannab@mariannabeauty.hu
 
 
Marianna B Beauty Salon And Shop © Minden jog fenntartva.
 
 
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.