fooldal_kep_szem.jpg
Személyre szabott kezelés - KLEANTHOUS
KLEANTHOUS MY SERUM
Myserum_gruppe.jpg


KLEANTHOUS egy vezető nemzetközi kozmetikai vállalat, amely ügyfeleinek innovációt, minőséget, magas színvonalú kiszolgálást és gazdasági eredményeket kínál a regenerációs kozmetika területén.

A vállalatot 1989-ben Dr. med. Panaijotis Kleanthous alapította Heidelbergben. Kutatóorvosként Dr. Kleanthous a kezdetektől fogva az öregedés következményeivel és alternatív gyógymódjaival foglalkozott. Terápiáihoz felfedezte és tökéletesítette a legkisebb fehérjemolekulát, amelyet cell supporting molekulának (c.s.m.) nevezett el. Elsőként a világon, az orvosi használatban kipróbált és bevált cell supporting molekulát Dr. Kleanthous kozmetikai hatóanyag formájában is létrehozta. A c.s.m. molekulát a bőrbe juttató injekciós kúra rendkívüli eredményei arra sarkallták őt, hogy megoldást találjon a kozmetikai szalonokban történő felhasználás lehetővé tételére is. Ehhez egy segédeszközre volt szüksége, hogy a cell supporting molekulát injekció nélkül tökéletesen a bőrbe tudja juttatni. A varázsszó az ultrahang volt, és az is maradt a mai napig. 1989-ben, a világon először Dr. Kleanthous állította a kozmetika szolgálatába az ultrahangot, amivel új távlatokat nyitott a kozmetikai iparban.

Ultrahang és cell supporting molekula. A bőr regenerációja és hosszú távú hatás ráncok és más, korral járó bőrelváltozások ellen.

Ez volt a kezdet. Az évek során azután Dr. Kleanthous és az ő heidelbergi regenerációs centruma rengeteg hatékony kozmetikai terméket fejlesztett ki. Munkája során ez vezérelte és sosem tévesztette szem elől: az ember örök fiatalság utáni vágya.

FORRADALMIAN ÚJ KUTATÁSI EREDMÉNYEK...
kleanthous_logo.jpg
KLEANTHOUS elsőként mutat be egy tökéletesen új anti-aging kezelést, mely a bőr egyéni igényeinek és rendszerének felel meg. Személyre szabott kezelések és termékek, melyekben a világ legmodernebb és legértékesebb kozmetikai hatóanyagait vonultatjuk fel.

ANTI - AGING…
KLEANTHOUS alapelve a bőr struktúrájának cell supporting molekulákkal (c.s.m.) történő állandó megújításán alapul. Legyen szó akár a ránctalanításról, a sejten belüli struktúra újraprogramozásáról, vagy kommunikációs rendszerének javításáról, szabad gyökök elleni védelemről, a kollagénszintézis újraindításáról, vagy akár a nedvességmegtartó képesség növeléséről, a cell supporting molekulák (c.s.m.) hosszútávon és megbízhatóan regenerálják a bőr működését − ezzel valódi anti-aging-et valósítanak meg.
A SZEMÉLYRE SZABOTT KEZELÉS
célja
A bőr tökéletes állapotba történő átalakítása
milyen bőrtípusra
Személye szabott kezelés egyedi szérummal
hatóanyagok
c.s.m. molekulák, arany, platina, malachit, selyemprotein, fehér tea, vitaminok, aminosavak, hematit, ura, hyaluron, stb.
kezelési leírás
Stresszoldás, letisztítás, mély peeling, szöveti méregtelenítés sonorezonanciával (ultrahang és biorezonancia), kezelés my serummal, maszk, ránctalanító kleanthous masszázs

Sonostar készülék
KLEANTHOUS professzor orvosi terápiáira alapozva megoldást keresett a cell cupporting molekulák fájdalommentes és hatékony bőrbe juttatásához. A varázsszó az ultrahang volt, és az is maradt a mai napig. 1989-ben, a világon először Dr. med. P. Kleanthous állította a kozmetika szolgálatába az ultrahangot, amivel új távlatokat nyitott a szépségiparban.
"Az ultrahang segíti a salakanyagok távozását és nagyban növeli a kozmetikai termékek hatását."
(Dr. med. P. Kleanthous)

SONOSTAR MATRIX
sonostar_matrix.jpg
Új csillag született: legmodernebb tudományos kutatásaink ihlették a SONOSTAR MATRIX készüléket. Különleges technikai újdonsággal tört KLEANTHOUS a piacra, mely az első olyan kozmetikai ultrahanggép, mely orvosi üvegfejjel, erőteljes teljesítménnyel, integrált LED-technikával és speciálisan kozmetikai használatra kifejlesztett fény frekvenciákkal jött létre. Továbbá jellemző rá a teljes moduláris impulzusfrekvencia, mely egyedülálló működést kölcsönöz a különleges ultrahanggépnek. Engedje magát elvarázsolni a sokoldalú alkalmazási lehetőségek által, melyek eddig elképzelhetetlenek voltak! KLEANTHOUS ezáltal teljesen új anti-aging kezeléseket kreált. A MATRIX terápia és a kombinációkban gazdag, sokféleképen variálható kezelésskála a professzionális kozmetikai lehetőségek széles tárházát rejti magában.

A sonostar MATRIX döntő előnyei:
  • 21 egyéni kezelési program
  • nagymértékben integrált LED-technológia spektrálfényekkel
  • higiénikus orvosi üvegfej
  • hangfej arcra és testre egyaránt
  • akku (kábelek helyett) a könnyű munka érdekében
  • intelligens töltőtechnika
  • ultrahang teljesítménycsökkenés nélkül
  • kézhezálló design
logo.jpg
Balázs Marianna
mester kozmetikus
smink mester
test formázó

1054 Budapest
Garibaldi utca 4.
Telefon: +36 30 / 942-2221
Elérhetőség
uj_map_kis.jpg
1054 Budapest, Garibaldi utca 4.
Telefon: +36 1 269-3117
E-mail: mariannab@mariannabeauty.hu
 
 
Marianna B Beauty Salon And Shop © Minden jog fenntartva.
 
 
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.